Een bezoek van Sinterklaas samen met zijn Pieten kan op elke gewenste locatie.

Heeft u een speciale locatie zoals een kinderdagverblijf, woongroep of zorglocatie dan verwijs ik u graag door naar de pagina Speciale bezoeken. Natuurlijk bent u benieuwd wat wij onder bijvoorbeeld een huisbezoek verstaan, dit gaan wij u hier graag kort uitleggen. Mocht uw vraag daarbij niet voldoende beantwoord zijn dan horen wij dit graag van u. Door ons contact formulier in te vullen kunnen wij u snel voorzien in het beantwoorden van uw vraag.

Huisbezoek

Bij een huisbezoek komt Sinterklaas bij u thuis samen met 2 of 3 Pieten. Tijdens dit bezoek gaat alle aandacht naar de aanwezige kinderen. Door vooraf van u verstrekte informatie over de aanwezige kinderen kunnen we de kinderen goed in het bezoek betrekken.

Dit jaar valt 5 december op een woensdag en om u zo goed mogelijk de gelegenheid te geven ons voor uw Sinterklaasfeest uit te nodigen willen wij u niet alleen de mogelijkheid bieden ons op Pakjesavond 4 december of 5 december uit te nodigen. U kunt ons dit jaar ook in het weekend voorafgaand aan Pakjesavond uitnodigen.
Op de volgende dagen zijn wij beschikbaar:

  • Zaterdag 1 december
  • Zondag 2 december
  • Maandag 3 december
  • Dinsdag 4 december
  • Woensdag 5 december

Samen met uw kinderen zullen wij enkele Sinterklaasliedjes zingen. Ook nemen wij wat lekker snoepgoed mee om uit te delen aan de aanwezige kinderen. Voor kinderen/cliƫnten met een voedselallergie, wordt een passende oplossing gezocht in overleg met u.

Op verzoek van u kunnen wij aan de aanwezige kinderen een door u gekocht cadeau geven, waarbij wij 1 cadeau per kind hanteren.