Een bezoek van Sinterklaas samen met zijn Pieten kan op elke gewenste locatie.

Heeft u een speciale locatie zoals een kinderdagverblijf, woongroep of zorglocatie dan verwijs ik u graag door naar de pagina Speciale bezoeken. Natuurlijk bent u benieuwd wat wij onder bijvoorbeeld een huisbezoek verstaan, dit gaan wij u hier graag kort uitleggen. Mocht uw vraag daarbij niet voldoende beantwoord zijn dan horen wij dit graag van u. Door ons contact formulier in te vullen kunnen wij u snel voorzien in het beantwoorden van uw vraag.

Huisbezoek

Bij een huisbezoek komt Sinterklaas bij u thuis samen met 2 of 3 Pieten. Tijdens dit bezoek gaat alle aandacht naar de aanwezige kinderen. Door vooraf van u verstrekte informatie over de aanwezige kinderen kunnen we de kinderen goed in het bezoek betrekken.

Doordat 5 december dit jaar op een dinsdag valt, willen wij u zo goed mogelijk de gelegenheid geven ons voor uw Sinterklaasfeest uit te nodigen. Daardoor kunnen wij niet alleen op Pakjesavond 4 december en 5 december bij uw Sinterklaasfeest aankloppen, maar ook zijn wij beschikbaar op:
zaterdag 2 december
zondag 3 december
maandag 4 december
dinsdag 5 december
woensdag 6 december
vrijdag 8 december
zaterdag 9 december

Samen met uw kinderen zullen wij enkele Sinterklaasliedjes zingen. Ook nemen wij wat lekker snoepgoed mee om uit te delen aan de aanwezige kinderen. Voor kinderen/cliƫnten met een voedselallergie, wordt een passende oplossing gezocht in overleg met u.

Op verzoek van u kunnen wij aan de aanwezige kinderen een door u gekocht cadeau geven, waarbij wij 1 cadeau per kind hanteren.